Hoppa till sidans innehåll

Stala Änglar, Oddevold och Grunden Dam A segrade i Tjörn Lions cup 27 oktober 2018

07 NOV 2018 11:15
Det blev nytt deltagarrekord när Stala IF tillsammans med Tjörn Lions och Bohuslän-Dals Parasportförbund bjöd in till inomhuscup i parafotboll för spelare med funktionsvariation i Häggvallskolan på Tjörn .
  • Uppdaterad: 07 NOV 2018 11:15

Tretton lag kom till start och cupen avgjordes i tre divisioner 5, 6 och 10. Det spelades många jämna matcher och endast 3 av de 22 spelade matcherna hade mer än 3 mål differens.  Alla ledare har ett ansvar att coacha utifrån detta och att anmäla spelare på rätt nivå.

Tjörn Lions cup är en mycket trivsam cup där många spelare känner varandra, spelar fotboll och umgås med varandra mellan matcherna. Lunch serveras i närliggande lokaler och fika finns att köpa.

Stala Änglar segrade i division fem efter två segrar och en oavgjord match. Laget genomförde sina matcher utan att släppa in något mål.

Division sex blev cupens jämnaste division med fem deltagande lag. Grunden dam A och Oddevold skapade ihop 10 poäng vardera och endast ett mål skiljde lagen åt till damernas fördel.

Årets lägsta division 10 var nytt för året. Nu gick det bättre för Oddevold som vann före Grunden dam B.

Matcherna dömdes säkert av Henrik Andersson och Nicklas Carlsson. De hade en bra dag och de gula och röda korten behövde aldrig användas. Alla lag var duktiga på att hålla tiderna och cupen var förskonade för skador så denna gång kunde cupen avslutas före utsatt tid.

Tjörn Lions representanter Sverker Nilsson och Janne Olsson fick dela ut guldmedaljer till alla spelare för sina insatser och pokal till segrande lag.

Det behövs många funktionärer för att genomföra cupen och det är nu ett inkört gäng som hjälps åt. Stala IFs ordförande Barbro Erlandsson framför ett stort TACK till alla funktionärer, ingen nämnd ingen glömd!

Se bilder och alla matchresultat på Stala Änglars hemsida.

Skribent: Elisabeth Karlsson
Epost: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Bohuslän-Dals Parasportförbund
Skansgatan 3 bv
451 50 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052232400
E-post: This is a mailto link

Se all info