Hoppa till sidans innehåll

Jobba med kroppen & Utveckla knoppen - konferens 19 november i Åmål!

05 OKT 2020 15:47
Projekt ParaCraft inbjuder till konferens på Åmåls stadshotell torsdag 19 november 2020!
  • Uppdaterad: 05 OKT 2020 15:47

Projekt ParaCraft började sin verksamhet i maj 2019 och har hittills främst arbetat med personer bosatta i Åmåls kommun. Nu vill vi sprida våra erfarenheter. Vår förhoppning är att vi skall kunna starta nya ParaCraft-grupper på fem orter i främst Bohuslän, Dalsland och Värmland. Därför behöver vi Dig!

Torsdagen den 19 november samlar vi konsthantverkare, personer engagerade i friskvård/paraidrott och andra intresserade till en dagkonferens på temat ”Jobba med kroppen & Utveckla knoppen” på Åmåls stadshotell.

Projekt "ParaCraft - Ett liv i rörelse" är ett treårigt projekt som drivs av Bohuslän-Dals Parasportförbund tillsammans med medlemmar ur konsthantverkskollektivet Not Quite i Fengersfors. Projektet finansieras av Arvsfonden.

Syftet med verksamheten är att erbjuda personer med intellektuell funktionsnedsättning samt personer med synnedsättning/blindhet möjlighet att arbeta med konsthantverk och paraidrott under professionell ledning. Genom att kombinera konsthantverk och paraidrott vill projektet utveckla och erbjuda kursverksamhet som engagerar alla sinnen och ger deltagarna lust och möjlighet att leva ett aktivt liv - ett liv i rörelse.

Se inbjudan och konferensprogram.

Skribent: Elisabeth Karlsson
Epost: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Bohuslän-Dals Parasportförbund
Skansgatan 3 bv
451 50 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052232400
E-post: This is a mailto link

Se all info