Hoppa till sidans innehåll

Ordinarie SDF-årsmöte hålls digitalt tisdag 8 september 2020 kl 18

18 JUN 2020 17:30
Styrelsen för Bohuslän-Dals Parasportförbund beslutade den 12 juni att ordinarie SDF-årsmöte kommer att hållas digitalt tisdag den 8 september 2020 kl 18.00.
  • Uppdaterad: 18 JUN 2020 17:30

Mötet kommer att hållas digitalt via Microsoft Teams, för att minska risken för smittspridning av covid-19. Ny kallelse, ombudsfullmakt och handlingar utsänds via mejl i början av augusti. De anmälningar av ombud som vi redan har fått in kvarstår, nya anmälningar oss tillhanda senast 11 augusti.

Kansliet/Elisabeth står fr o m 3 augusti till förfogande för dig som vill testa att ansluta via Microsoft Teams. Du får en anslutningslänk via mejl oah kan ansluta med dator med mikrofon/webbkamera, surfplatta eller mobiltelefon (webbläsare Microsoft Edge eller Google Chrome krävs). Ring eller mejla efter 3 augusti för överenskommelse om tid.

Den nu valda styrelsen har i och med beslutet om framflyttat SDF-årsmöte ett fortsatt uppdrag att förvalta Bohuslän-Dals Parasportförbund fram till dess att det framflyttade SDF-årsmötet kan genomföras.

Styrelsens beslut är taget utifrån Parasport Sveriges riktlinjer i "Coronainfo 2020-03-11" och utifrån Riksidrottsförbundets FAQ om coronaviruset där de svarar så här på frågan om årsmöten som redan har kallats till:
" Den situation som råder just nu är extraordinär och regeringen har fattat beslut om att förbjuda större folksamlingar. Syftet med regeringens beslut är att hindra smittspridning. Detta är överordnat förbundets stadgar om att årsmöte ska genomföras senast en viss tidpunkt. Folkhälsomyndighetens rekommendationer (allmänna råd) är att föreningars årsmöten så långt det är möjligt skjuts upp eller genomförs digitalt. Utifrån detta har förbundsstyrelsen att besluta om årsmötet kan genomföras digitalt eller om årsmötet bör flyttas fram till en senare tidpunkt. Flera förbund har redan valt det senare alternativet, vilket även är RF:s rekommendation att göra. Medlemmarna måste tydligt informeras om situationen och beslutet. Den nu valda styrelsen får vid ett beslut om framflyttat årsmöte ett fortsatt uppdrag att förvalta förbundet fram till årsmötet. "

Skribent: Elisabeth Karlsson
Epost: This is a mailto link
Bohuslän-Dals Parasportförbund
drivs med stöd av
 
Logotyp "Med stöd från VGR"
 
 

 
Parasport Sverige
utgörs av
 
 

Parasport Sveriges sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Parasport Sveriges andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Bohuslän-Dals Parasportförbund
Skansgatan 3 bv
451 50 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052232400
E-post: info@parasportbohusl...

Se all info