Hoppa till sidans innehåll

ParaMe - söktjänst med paraidrotter och föreningar på ett och samma ställe - är nu lanserad!

10 SEP 2020 19:17
För registrerade idrottsföreningar är ParaMe en unik och revolutionerande rekryterings- och marknadsföringsmöjlighet och ett skyltfönster för paraidrott - som gör det lätt för personer med funktionsnedsättning att hitta träning i sin närhet!
  • Uppdaterad: 16 SEP 2020 15:41

Para-Me.se lanserades 8 september 2020 och är en webbplats där personer med funktionsnedsättning enkelt kan hitta paraidrott, föreningar och evenemang i sitt närområde, som föreningar har registrerat på parasport.nu.

ParaMe erbjuder också inspiration till rörelse genom tips och intressanta berättelser från andra utövare, och det finns möjlighet att anmäla sig till prova-på-läger och andra aktiviteter och se filmer om hur olika paraidrotter fungerar.

Projekt ParaMe startade februari 2019 och pågår till 31 januari 2022, och det drivs av Parasport Sverige med stöd från Allänna Arvsfonden. Riksidrottsförbundet, DHR och Malmö Stad är samarbetspartners i projektet.


Hitta din träning med ParaMe!

Bild Hitta din träning med ParaMe

Sökfunktionen i ParaMe utgår från dina förutsättningar, och du kan fylla i plats, typ av funktionsnedsättning och vilken typ av idrott du är intresserad av för att få fram ett sökresultat som passar. 

Sökresultatet visar olika idrotter och när du har läst om en idrott kan du välja att gå vidare för att hitta föreningar inom den idrotten. I ParaMe kan du också hitta olika evenemang, anmäla dig och få inspiration i form av tips, artiklar, filmklipp m m.

Läs mer och hitta din träning på www.para-me.se.


Sätt din förening på kartan och registrera den i ParaMe!

Bild Sätt din förening på kartan med ParaMe

För föreningar är det gratis att registrera sig i ParaMe och föreningen behöver inte vara medlem i Svenska Parasportförbundet.

En förening som registrerat sig i ParaMe presenteras med karta, föreningens namn, kontaktuppgifter och vilka paraidrotter föreningen erbjuder.

Läs mer om ParaMe och registrera din förening www.parasport.nu/forbundet/Projekt/ParaMe/.

Skribent: Elisabeth Karlsson
Epost: This is a mailto link
Bohuslän-Dals Parasportförbund
drivs med stöd av
 
Logotyp "Med stöd från VGR"
 
 

 
Parasport Sverige
utgörs av
 
 

Parasport Sveriges sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Parasport Sveriges andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Bohuslän-Dals Parasportförbund
Skansgatan 3 bv
451 50 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052232400
E-post: info@parasportbohusl...

Se all info