Hoppa till sidans innehåll

Resultat från Tjörn Lions Cup 26 oktober 2019

11 NOV 2019 16:10
Långared 5, Grunden Bois Dam A och Stenungsund Allstar segrade i Tjörn Lions Cup i parafutsal den 26 oktober 2019.
  • Skapad: 11 NOV 2019 16:10

Stala IF arrangerade Tjörn Lions cup 2019 tillsammans med Tjörn Lions och Bohuslän-Dals Parasportförbund.

Inomhuscupen i fotboll vänder sig till spelare med funktionsvariation och spelades i Häggvallsskolan på Tjörn. Elva lag var anmälda men tio lag kom till spel och cupen avgjordes i tre divisioner 5, 6 och 10. Oddevold fick tyvärr lämna ett sent återbud p.g.a. sjukdom vilket förryckte spelschemat något. I division 5 och 6 deltog 3 lag och lagen spelade dubbelmöte. Division 10 bestod av 4 lag.

Division 5 blev den jämnaste gruppen där Långared och Stala Änglar båda hamnade på 7 poäng. Målskillnad fick avgöra för att kora en segrare och med 3+ mål drog Långared det längsta strået.

I division 6 var Grunden Bois Dam A överlägsna och spelade en oavgjord match och vann sina övriga matcher. Därmed upprepade de sin vinst från förra året och fick en ny pokal med hem till Göteborg.

I division 10 deltog Stenungsund Allstar för första gången i cupen och spelade i division 10. Med tre vinster blev det cupseger i premiären och en pokal att ta med hem.

Tjörn Lions cup är en mycket trivsam cup där många spelare känner varandra, spelar fotboll och umgås med varandra mellan matcherna. Lunch serveras i närliggande lokaler och fika finns att köpa.

Matcherna dömdes av Alexander, Jonatan  och Lucas.

Tjörn Lions representanter Sverker Nilsson och Janne Olsson fick dela ut guldmedaljer till alla spelare för sina insatser och pokal till segrande lag.

Det behövs många funktionärer för att genomföra cupen och det är nu ett inkört gäng som hjälps åt. Ett stort TACK till er alla, ingen nämnd ingen glömd.

Referat Barbro Erlandsson, ordförande Stala IF.

Se spelschema med resultat här.

Se även Stala IFs hemsida.

Skribent: Elisabeth Karlsson
Epost: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Bohuslän-Dals Parasportförbund
Skansgatan 3 bv
451 50 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052232400
E-post: This is a mailto link

Se all info