Hoppa till sidans innehåll

SDF-årsmöte framflyttat

17 MAR 2020 17:39
Styrelsen för Bohuslän-Dals Parasportförbund har idag beslutat att flytta fram vårt SDF-årsmöte från 24 mars till 21 april med anledning av coronaviruset.
  • Skapad: 17 MAR 2020 17:39

Vår nu valda styrelse får ett fortsatt uppdrag att förvalta Bohuslän-Dals Parasportförbund fram till SDF-årsmöte kan hållas.

Beslutet är taget utifrån Parasport Sveriges riktlinjer i "Coronainfo 2020-03-11", och utifrån Riksidrottsförbundets webbsida "Coronaviruset och idrottsrörelsen", där de samlar den senaste informationen och hur det påverkar idrottsrörelsen.

I sin FAQ om coronaviruset svarar RF så här på frågan om årsmöten som redan har kallats till:

" Den situation som råder just nu är extraordinär och regeringen har fattat beslut om att förbjuda större folksamlingar. Syftet med regeringens beslut är att hindra smittspridning. Detta är överordnat förbundets stadgar om att årsmöte ska genomföras senast en viss tidpunkt.

Utifrån detta har förbundsstyrelsen att besluta om årsmötet kan genomföras digitalt eller om årsmötet bör flyttas fram till en senare tidpunkt. Flera förbund har redan valt det senare alternativet, vilket även är RF:s rekommendation att göra. Medlemmarna måste tydligt informeras om situationen och beslutet. Den nu valda styrelsen får vid ett beslut om framflyttat årsmöte ett fortsatt uppdrag att förvalta förbundet fram till årsmötet. "

Styrelsen kommer att följa den fortsatta utvecklingen av coronavirusutbrottet noga och att ta förnyad ställning till mötesdatumet 21 april utifrån det aktuella läget längre fram. 

 

Skribent: Elisabeth Karlsson
Epost: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ica
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
KONE_webb
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Bohuslän-Dals Parasportförbund
Skansgatan 3 bv
451 50 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052232400
E-post: This is a mailto link

Se all info