Hoppa till sidans innehåll

Sök LOK-stöd senast 25 februari 2021

03 FEB 2021 18:50
RFs info med anledning av corona: Tills vidare ska idrottsföreningar registrera genomförda aktiviteter som vanligt, alltså registrera de deltagare som faktiskt var med.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2021 18:50

LOK-stödsansökan för hösten 2020 ska endast innefatta de faktiskt genomförda aktiviteterna. Riksidrottsförbundets (RF) ambition är att det inte ska göra skillnad om föreningen, på grund av corona, beslutat att göra uppehåll i verksamheten eller haft möjlighet att fortsätta.

En extra fyllnadsutbetalning för våren 2020 har gjorts i december 2020 och RF avser att göra motsvarande fyllnadsutbetalning i efterhand även för höstens aktiviteter.

LOK-stöd kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år samt för deltagare med funktionsnedsättning utan övre åldersgräns.

Notera att Svenska Parasportförbundets medlemsföreningar för sina paraidrottsaktiviteter ska söka LOK-stöd för "Deltagartillfällen funkionsnedsättning" och för idrotten "parasport".

Ansök om LOK-stöd senast 25 februari 2021
Ansökan för hösten 2020 (dvs aktiviteter bedrivna 1 juli - 31 december) ska vara inskickad senast 25 februari 2021.

Ansökan görs på föreningens IdrottOnline-sida.
I och med att samtliga aktiviteter måste närvaroregistreras digitalt så förs föreningens siffror över till ansökan automatiskt – det enda man då behöver göra är att öppna ansökan och skicka in den. Viktigt att tänka på är att föreningen alltså måste gå in och öppna själva LOK-stödsansökan och skicka in den, även när man har närvaroregistrerat digitalt.

Behörighet att skicka in ansökan
De som kan skicka in ansökan för din förenings räkning är ordförande, kassör och/eller LOK-stödsansvarig firmatecknare. Personen måste finnas upplagd i medlemsregistret på föreningens IdrottOnline-sida med någon av dessa roller (ordförande, kassör eller LOK-stödsansvarig

Se all info om LOK-stödet på www.rf.se/bidragochstod/lok-stod/.

Skribent: Elisabeth Karlsson
E-post: This is a mailto link
Bohuslän-Dals Parasportförbund
drivs med stöd av
 
Logotyp "Med stöd från VGR"
 
 

 
Parasport Sverige
utgörs av
 
 

Parasport Sveriges sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG
Toyota

Sponsorer

Jysk
Lions

Officiella leverantörer

hemma
GrandTravelGroup
Vinge

Parasport Sveriges andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Bohuslän-Dals Parasportförbund
Skansgatan 3 bv
451 50 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052232400
E-post: info@parasportbohusl...

Se all info