Hoppa till sidans innehåll

Tjörn Lion Cup samlade tio lag

18 NOV 2015 13:25
Stala IF bjöd in till Tjörn Lion cup i samarbete med Bohuslän-Dals Handikappidrottsförbund, Tjörn Lions och Tjörns kommun. Cupen spelades lördag 7 november inomhus i Häggvallskolan på Tjörn.
  • Skapad: 18 NOV 2015 13:25

  

Tio lag kom till spel. Sju lag i en gemensam division fyra och fem lottades först till gruppspel och sedan i slutspel. I division sex deltog tre lag och här möttes lagen i dubbelmöte. Varje match var femton minuter lång.

Totalt spelades 18 matcher och publiken fick se ett eller flera mål i varje match. Några matcher blev målrika även om så jämna matcher som möjligt eftersträvas. Eftersom cupen spelades i bara två olika divisioner är detta lite svårare att åstadkomma.

I angränsande lokaler serverades lunch till alla spelarna och det fanns möjlighet att köpa fika, dricka och frukt. Det behövs energi för att orka spela cup en hel dag.

Vid prisutdelningen överräckte representanter från tjörn Lions välförtjänta guldmedaljer till alla deltagare. Långared och Fässberg fick som gruppsegrare även en pokal.

 

Resultat division 4-5

1. Långared, 2 Grunden E, 3. Grunden Dam A, 4 Grunden I, 5. Stala Änglar, 6 Grunden F, 7. Grunden H.

Resultat division 6

1. Fässberg, 2. Grunden G, 3. Grunden Dam B. 

 

Ett stort tack till Jonas på Coop i Stenungsund för frukten och till alla arrangörerna som gör cupen möjlig, ingen nämnd och ingen glömd! 

Cupen arrangerades av Stala IF i samarbete med Parasport Bohuslän-Dal (Bohuslän-Dals Handikappidrottsförbund, Tjörn Lions och Tjörns kommun. Skribent: Elisabeth Karlsson
Epost: This is a mailto link

Sponsorer

Huvudsponsorer

folksam
ATG

Sponsorer

adressandring
Jysk
SKF

Officiella leverantörer

Scandichemma
GrandTravelGroup

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Bohuslän-Dals Parasportförbund
Skansgatan 3 bv
451 50 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 052232400
E-post: This is a mailto link

Se all info